Kumashape


Wil je vermindering van cellulite en/of een mooiere, strakke huid van dijen, billen, buik, armen, gezicht en hals? Dan is de kumashape een uitkomst. De kumashape pakt dit effectief aan door een combinatie van infrarood, radiofrequentie, vacuüm gecombineerd met een mechanische massage. 

 

Cellulite

Het is vast herkenbaar, cellulite. Hobbels, putjes en deukjes op je billen en dijen. En met diëten en sporten niet of nauwelijks weg te krijgen. Het is een ophoping van vet in de onderhuid en water er omheen. Als deze ophopingen groter worden trekt dit aan de aanhechtingspunten en ontstaat een sinaasappel effect (sinaasappelhuid). 

 

Wat doet de Kumashape?

De kumashape strijkt de cellulite glad en verwijderd de vetophopingen en verstevigd de huid. 

De kumashape gezichtsbehandeling zorgt voor een verstrakkende en liftende werking. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Je ziet er zichtbaar gezonder uit!

 

Werking Kumashape

  • Infrarood: zorgt voor een betere doorbloeding, verhoogd de elasticiteit van de huid door aanmaak van elastine en stimuleert de aanmaak van collageen door verwarming van het weefsel
  • Radiofrequentie: zorgt voor huidverstrakking en verhoogd de zuurstofopname en activeert de stofwisseling. 
  • Massage met vacuüm: dit zorgt voor Lymfedrainage en stimuleert de afvoer van vet en afvalstoffen. 

 

Behandeling

De behandeling is niet pijnlijk, de huid kan na de behandeling wat rood en warm aanvoelen. Dit trekt binnen een paar uur weer weg.

 

Na 4-6 behandelingen zal er al een duidelijke afname zijn van de cellulite en de huid zal er strakker en gezonder uitzien!

 

Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 2 liter water per dag te drinken.